i årets första Allt om mat.
Tidningen som varit min ständiga följeslagare i många, många år.
Jag föll direkt för en mustig gryta med fläskytterfilé, chorizo och grönsaker. Enkel och perfekt att göra i förväg.
Till den kunde man servera brytbullar med bacon och cheddarost.
Visst låter det som en helg grej.
Tidningen som varit min ständiga följeslagare i många, många år.
Jag föll direkt för en mustig gryta med fläskytterfilé, chorizo och grönsaker. Enkel och perfekt att göra i förväg.
Till den kunde man servera brytbullar med bacon och cheddarost.
Visst låter det som en helg grej.
Eller varför inte testa denna vackra marmelad.
Apelsinerna är ju så fina just nu och med en gnutta whisky kan det kanske t.o.m bli en
"i stället för en blomma present"
Åhhh nu blir jag så sugen på att testa allt på en gång.
Förresten, när vi var i stugan bjöd storebrors flickvän på en helt underbar efterrätt.
Jag har en bild i mobilen så jag berättar mer i morgon.
Nu ska jag trotsa vädret. Klä mig varmt och gå ut på en lång promenad i regnrusket.
Tyra har tittat på mig flera gånger, liksom som om hon tänker som jag. Hua mig!!
Efter morgonpromenaden har Tyra inte varit ute. Hon har skällt att hon vill ut men, när jag öppnar ytterdörren tittar hon bara ut och vänder in till värmen framför köksspisen.
♥
Tjingeling!!!
Nyfiken på den där grytan...
SvaraRaderaGillar verkligen grytor!!!
Är det jobbigt för dig att visa receptet?
Kramar till dig
Det är kul med inspirationen man kan få ut ur matmagasinen. Själv har jag lantlif mat & vin som jag får massor av inspiration av
SvaraRaderaKram Kajsa