Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 19 oktober 2009

Makens köksbestyrEfter makens lilla tripp till skog och paradis har han haft mycket att stå i här hemma. Vi har hjälpt honom så gott vi kan.
Älgen de sköt förra veckan har hängt färdigt och styckats upp i högar. De är fem som delar. Nu har P skurit upp vår andel i mindre bitar. Märkt upp vad som är vad och fryst in. Vissa bitar skulle malas ner till färs och det har vi gjort nu. Älgfärsbiffar går inte av för hackor.

Med sig hem från Dalsland hade maken också svamp, så efter maten har vi rensat och delat trattkantareller. De ska ligga framme ett par dagar och torka innan vi stoppar dem i fina burkar. Super gott i sås.

3 kommentarer:

 1. Mycket god mat att se fram emot i höst! Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vad underbart att ha en jägare i familjen. Älgfärsbiffar låter supergott. Vi köpte en kvarts älg en gång och sedan dess måste vi alltid ha älgköttbullar på julafton. Numera får vi dock köpa älgfärsen i saluhallen... Tusen tack för dina rara och omtänksamma ord. Du anar inte hur mycket de värmer mitt hjärta. Det känns otroligt. Just nu känns det bättre men jag tar dig på orden om jag dippar igen. Stor kram.

  SvaraRadera
 3. Viltfärs är underbart gott. Har gjort biffar m feta o oliver o de blir gudomliga :). Även wallenbergare med vilt hamnar i en helt ny dimension.

  Vi styckade själva hjortkalven o rådjuret o malde mängder med färs.

  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina