Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 13 augusti 2012

Den mest underbara av böckerHej igen!
Har ni hämtat er efter handbolls finalen :)
Sverige spelade riktigt bra men Frankrike var bättre, så är det bara. Men jag hoppas verkligen att killarna kan glädjas över ett OS silver. Det är verkligen inte fy skam.

För ett tag sedan läste jag om denna bok hos en vän här i bloggvärlden.  Hon beskrev den så underbart att jag var tvungen att kolla upp den direkt. Så klart blev den ett måste på mitt lilla bord bredvid favvo fåtöljen i vardagsrummet. Boken heter En trädgårdsmästares väg. I denna härligt inbundna bok finns det så många fina bilder tagna av en väldigt duktig fotograf och Viktoria trädgårdsmästaren, berättar om växterna på ett sätt som gör att jag får en känsla av att köpa dem allihop. Många av dem fattas liksom hos mig.....Böckerna som ligger på mitt coffee table är böcker som jag ständigt bläddrar i. Jag tycker om att sitta i vardagsrummet när tv:n är på men jag behöver göra annat än att bara titta på tv.
Annars hamnar jag snart sovandes  i fosterställning med en filt runt mig ......)


Två andra böcker som det bläddras flitigt i är dessa båda från IKEA.
Nordliv är en annan favorit, mera om den hittar du här.

Hos oss är det fortfarande semester känning men det börjar dra ihop sig. Jag börjar jobba på torsdag och ångesten kommer krypande. Jag trivs med mitt arbete och med mina kolleger men ledighet är ändå såååå härligt. Bara lite till, någon vecka eller så, SNÄLLA!

Nu väntar kaffe och en stunds mys med maken, den hårt arbetande stackars familje försörjaren.

Se you!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bok!!
  Jag sparkade igång vardagen idag!

  SvaraRadera
 2. Tjenixen!
  Vilka underbara boktips du bjuder på ikväll. Jag har faktiskt inte läst en enda av dessa men blev inspirarad av dem alla! Ja du, handbollen var en riktig rysare men håller med dig om att Frankrike hade ett övertag. Bitvis gick det så himla bra för våra killar att jag ett tag tänkte att det går nog vägen iaf. Nu är ju inte silver alls dumt och jag tror som du att om några dagar när det har lagt sig lite så gläds de säkert åt tvåan...men visst...second place is the first looser (stavas det så?, tja du fattar...)

  Vad skönt att fortfarande vara ledig, själv har jag jobbat sen i onsdags och jag håller verkligen med dig. Det ääääääär roligt på jobbet men visst 17 är det underbart att vara ledig oxå!!!

  Ha det gott fina du!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Nu måste även jag köpa boken :)

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina