Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 28 juni 2012

Sommarkänslor

Hej vänner! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, förlåt. Jag är bara såååå trött. Fattar inte varför. Jag försöker sova mycket, motionera, äta mycket frukt och grönt. Ändå längtar jag bara efter att sova, sova, sova. I går la jag mig lite efter åtta och när klockan ringde halv sju var jag fortfarande sååååå trött.

I kväll har vi tittat på storebror när han spelade veckans andra träningsmatch inför nästa veckas Partille cup. Två vinster känns gött och killarna är så laddade. Partille cup är Europas största handbolls turnering och det är årets händelse att vara där. Göteborg liksom kokar av handbolls entusiaster, matcher i varje hörn, handbolls killar och tjejer överallt och ett underbart engagemang. Vi åker så klart dit. Hejar på H43 och njuter av semester.  Skriker oss hesa, njuter av spänningen och hoppas på många mål.
Det blir ett Lisebergs besök och förhoppningsvis goda middagar på ute serveringar i kvälls solen. :)

Nu visas det fotboll på familjens stora tv. Jag tittar så klart, men funderar på att lägga mig. Kanske kan jag mota Olle vid grind om jag lägger mig tidigare även i kväll. I morgon blir det tjej kväll med grillat, då kan jag inte vara trött, det går inte. Maken och finaste vännen ska till Köpenhamn och lyssna på Kim Larsen......... enligt prognoserna ska det bli regn, men jag håller tummarna för solsken. Vi tjejer ska äta  gott och och prata hela natten lång.
Nu måste vädret vända så är det bara.
BASTA!!!!!!

Sov gott,
eller, jag menar........ ha en fin kväll.
Godnatt!


3 kommentarer:

 1. Va, ska det regna enligt prognosen...... :-(

  Hoppas energin kommer dig åter snart igen. Tjejkompisar brukar ge energi :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Skulle precis skriva som Mxtre.
  Hoppas det går bra i Partille-cup för storebror. Känner precis känslan du beskriver. Önska lycka till och ha en kul vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men - har du kollat ditt järnvärde? Jag kommer inte ihåg om jag undrade. Det var ju precis så jag kände mig! Så under-isen-trött att jag inte orkade något. Att köra bil i sju timmar som jag har gjort idag hade bara varit att glömma. Hoppas, hoppas att du snart mår bättre och kan njuta av sommarljuset som trots allt visar sig då och då!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina