Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 18 juni 2012

Lång prommis på strandenHej min vän!
Förra måndagen promenerade vi längs stranden medan sonen tränade. Tror det får bli en favorit i repris för mig i kväll. Precis som förra veckan väntas det dåligt väder så kameran får bli mitt sällskap. Kanske kan jag få till några bättre bilder i dag.

Storebror är sedan i lördags morgon i Jönköping på Dreamhack. De är ett stort kompis gäng som tillsammans med flera 1000 tals andra dator nördar "lanar" i fyra dygn. Jag förstår inte riktigt glädjen i detta äventyr, utan blir trött bara jag tänker på det. Kul har de i alla fall och sova kan de göra när de kommer hem.

Lillebror, som för tillfället tycker att allt är orättvist längtar så till han kan få följa med. Tror du att det finns lan när jag är tillräckligt stor eller kommer jag att missa det bara för att ni fick storebror först. Hum..

Ha en fin måndag. Kram Kristina3 kommentarer:

 1. Det är inte lätt att vara yngst! Hoppas intresset håller i sig så att lillebror också får chansen att lana.

  SvaraRadera
 2. Lillebror vill det storebror får. Allt är precis som det ska: -)

  SvaraRadera
 3. Ja, vad ska jag säga...här hemma är väl livet som hos dig. Lillasyster tycker också att storebror får göra så mycket mera, vara uppe längre m.m "Tänk om jag hade kommit först!" sa hon en gång med en djup suck och jag riktigt kände hur hon led av att vara yngst. Själv är jag storasyster och delar just inte den erfarenheten med henne. Har försökt berätta för henne att det är inte alltid lätt att vara storasyster heller. Vet inte om det gick hem..hahaha

  Ha det gott och sköt om dig!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina