Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 13 juni 2012

Foto utmaning någon?

I går var det dags för val av tema till veckans "vänner emellan" Maria har en längre tid funderat över ränder så det blir vår utmaning. Kör hårt!


I måndags hade storebror sin träning på stranden i Lomma. Efter en långrunda med make och hund plockade jag fram kameran och tog sisådär 80 bilder. Jag fotograferar nästan alltid med manuella inställningar. Det är fortfarande svårt att få till både ljus och skärpa, men det är samtidigt roligt att kunna få bilden som jag själv vill. Kameran vet ju inte vad jag tänker. :) Inomhus fotografering både i dagsljus och i "mörker" fungerar bra, likaså skuggiga miljöer utomhus men stranden en mulen kväll............ Jag fick inte till det alls, det kändes som om jag glömt allt jag lärt mig. Ville helst stampa i sanden och sura. Så nu vet jag var jag ska hålla till de dagar vädret inte visar sig från sin bästa sida. Skam den som ger sig. Nog om det! Häng med nu kör vi RÄNDER. Har du inte varit med förr är du lika välkommen som ni andra att vara med. Klicka på kameran till höger om du undrar något. Kramis Kristina

5 kommentarer:

 1. Tjenare!

  Jag tycker. Iallafall att dina bilder är jättefina men jag kan förstå din frustration när man vill lyckas med något och det inte blir så som man har tänkt sig!!!,jag kan bli helt tokig i sådana sammanhang....hmm

  Ränder, kul...ett tema som passar mig. Det ska bli spännande att se vad kameran fångar och vad alla andra hittar på.

  Ha det gott fina du!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 2. Jag är naturligtvis på :)
  Ha en härlig dag fina du!

  SvaraRadera
 3. Jag är med i utmaningen!! Ska bli kul att se vad andra hittar på!!

  SvaraRadera
 4. Gillar din kämpainställning.
  Hur hade jag själv gjort tänker jag, JO som Zlatan säger: hellre spelat dåligt men vunnit matchen istället för spelat bra men förlorat.
  Dvs. jag vill att mina bilder ska bli bra strunt samma hur det går till!
  Så en bra kamera som tänker själv står överst på min önskelista!!! Finns det?

  Lycka till med veckans fotoutmaning - själv hoppar jag denna gången. Efter en hektisk tid ska denna söndagen ägnas åt att slöa och läsa slut bokklubbsboken.
  Inga krav och det är en underbar känsla!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Klar! :)
  Kika in hos mig på http://www.krupnikov.wordpress.com

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina