Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 7 juni 2012

Självvald ensamhet

Hej min vän!
Nyss inkommen från en liten promenad i trädgården. När lillebror pussats godnatt tog jag min tebalja,varma koftan och gick ut.
Första kvällen på länge med sommarkänslor. Fåglarna kvittrar fortfarande och lugnet har lagt sig över villa kvarteret. Efter en hektisk dag på jobb är detta avkoppling på hög nivå.
Jag har traskat runt och tittat på mina blommor, plockat lite ogräs och funderat.
Min pusselbit, mannen i mitt liv är på borta plan ett par dagar. Detta händer inte så ofta. Barnen är stora och vana vid att ta ansvar, så på så sätt märks det inte så mycket. Läxläsning verkar vara utrotningshotat så här i avslutningstider så ja, det har funnits ganska mycket tid till mig, bara mig.
Jag tycker om att vara för mig själv. Jag har egentligen ett stort behov av det men tillåter mig sällan att prioritera det. Nu njuter jag av mina sena kvällar med radion som sällskap. Jag pysslar lite, flyttar runt saker, läser recept och myser. I morgon kväll kommer maken hem igen. Sent, så det blir ingen fredagsmiddag tillsammans men en ostbricka kanske. Självvald ensamhet är härligt. Att få sakna någon och längta efter varandra, att få pussas godnatt i mobilen efter att ha berättat om dagen, det är härligt.

Kram Kristina

5 kommentarer:

 1. Ja, nog är det skönt med ensamtid ibland. Jag tycker att det är skönt på kvällarna när alla har gått och lagt sig och jag får sitta för mig själv och bara vara en stund, titta på vad jag vill på TV:n eller surfa på datorn eller läsa en tidning.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det är så skönt att vara själv. Bara att få gå och dona i lugn och ro, det behöver man få göra!

  SvaraRadera
 3. Jagbehöver också tid för mig själv, det är skönlockig sedan blir man extra glad när man ses igen. Kram

  SvaraRadera
 4. Stunder att njuta av Kristina. Vi behöver dem för att varva ned och hinna tänka egna tankar.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig - så lik jag är! Jag älskar att vara många och mycket och hela tiden. Till en viss gräns. De jag växte upp med sex småsyskon blev mina ensamstunder till riktiga guldkort och jag uppskattar fortfarande att vara alldeles ensam. Det får bara inte bli för länge! :) Kram.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina