Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 12 januari 2012

Iskall torsdag!

Hua mig vilket väder, vilken dag, vilken kväll..... Redan i morse när jag cyklade till jobb blåste det och duggregnade. På cykelvägen gick en man och filosoferade, om det är trångt brukar jag plinga till på lilla klockan men inte idag. Det var gott om plats. Väl förbi gubben, ja nu bytte han namn, vrålade han hysteriskt. " Använd ringklockan kvinna, du skrämmer livet av en gammal man " ke.. Han var inte lastgammal, det var inte mörkt och det var gott om plats. Denna kvinna cyklade lugnt vidare, men med ett smile på läpparna. Använd ringklockan kvinna :)
 
Dagen som arbetande kvinna har varit tufft. Sjukdomar och kurser sätter lätt käppar i hjulen och allt planerat vräks omkull. Jag har svårt för att dra ner på tempot och tänka att allt inte kan göras om vi inte är bemannade. I stället springer jag runt i mitt ekorrhjul och inte förrän efterhand minns jag. Javisst ja!  

Kvällen visade sig i alla fall från sin bästa sida. God middag med männen i mitt liv, ett snabbt besök på biblioteket vilket resulterade i fyra nya böcker, ett glas rött framför brasan och nu väntar ett varmt bad.


Badbomber, de ända bomber som borde få finnas.
Jag har så mycket tankar i mitt huvud som behöver komma på print men det får vänta. Se you!

4 kommentarer:

 1. Kvinna var ändå lite snällt, bestämt men ändå lite snällt sagt. Själv var det en elaking som gjorde klart för mig att jag var en "kärringjävel"

  Jag har pratat med lärarna om Melkers skor. De har varit väldigt hjälpsamma.

  Ha det toppenbra!

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Ja, den gubben fick sig förhoppningsvis lite nya livsandar efter den upplevelsen. Jag håller med dig om badbomberna. Jag älskar ett bad med badbomb! Ha en fin helg. Kram.

  SvaraRadera
 3. Hur man vänder sgi ibalnd blir det aldrig rätt. Jag kan faktiskt bli rädd när någon använder ringklockan!
  kram :)

  SvaraRadera
 4. Trots att du hade en tuff dag på jobbet så slutade den bra tillsammans med dina "män".
  Att krypa upp i badkaret är mysigt men dessvärre har vi inte vårt kvar sedan vi renoverade badrummet.
  Kram
  Carina

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina