Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 14 januari 2012

Det doftar så

underbart från ugnen! Efter en lördag i väldigt lugnt tempo väntar vi nu på kvällens middag. Det bjuds på ett nytt recept från senaste allt om mat.
"Långkokt fläskkarré med pistasch och mynta strössel och yoghurtpotatis med bladpersilja"

Köttet har myst i ugnen i snart fem timmar tillsammans med koriander,råsocker, citron, flingsalt, svartpeppar och tunt skivad vitlök. Visst låter det gott!


Köket har storstädats, fönsterna putsats (för vilken gång i ordningen vill jag inte tänka på....) och lite saker har fått byta plats :)
Snart, snart ska vi måla och tapetsera om i hall, kök och vardagsrum vi ska bara hitta golv och det är inte lätt. Dessa rum går lite i varandra vilket gör att jag vill ha likadana golv överallt. Maken är inne på klinker och jag börjar mer och mer vänja mig vid tanken.


Ha en underbar lördagskväll.
Kram Kristina

2 kommentarer:

  1. kristina, så fint ni har hemma. Du har en award att hämta hos mig. jag har mailat men jag tror inte dte mailet gick fram.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Mums, det låter jättegott! Vad underbart med omtapetsering och målning, när det är klart alltså ;). Vår hall skulle också behöva en uppsnygging, bland annat.

    Kramen

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina