Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 2 mars 2011

Nostalgi tripp :)


Rensar, kastar, sparar, suckar, skrattar och minns. Stora sop säcken har kommit fram och klädkammaren blir med ens större än vad jag mindes den. Vissa saker är svåra att göra sig av med som tex titt skåpen storebror gjorde på dagis. Annat kan jag inte förstå att jag sparat. Klänningar som hänger år ut och år in bara för att de en gång var så fina. Ramar och spel som vi aldrig kommer att spela mera. Nu åker de :) hur mycket sparar ni och hur går era funderingarna? Kram Kristina

4 kommentarer:

 1. Jag är duktig på att rensa. Min svärmor är en sparare. Hon har sparat en massa saker bland annat saker som hennes söner hade som små. Det glädjer oss idag då de kommer till användning för ytterligare en generation. Men om man sparar ALLT får man till slut inte plats....

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Var sak har sin tid- en del kan man fotografera och på så sätt finns det kvar ändå. Minns med glädje de där tittskåpen, fastän de var borta ur minnet om du inte påmint mig nu.
  Nya tider kommer hela tiden och det är befriande att rensa ut.
  Själv rensar jag i omgångar - en del saker får ligga till sig lite innan de åker.
  Ha det bra kära du!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mina föräldrar är varandras motsatser. Far sparar allt, mamma rensar gärna. Eftersom mamma var mer "ansvarig" för våra (barnens) saker försvann väldigt mycket genom åren. Dagböcker och böcker är kvar, inte mycket annat. Makens mamma sparade varenda liten grej, och välmärkt har det varit också. Det har nästan blivit lite för mycket. Om någon sparat något i 30-40 år känns det lite jobbigt att slänga det om man får det i sin ägo... Vi försöker hålla någon gyllene medelväg. Med jämna mellanrum rensas det ordentligt, men saker med mycket affektionsvärde får gärna stanna kvar så länge det finns plats. (Fina klänningar göre sig icke besvär dock, bara enstaka speciella plagg från när barnen var små...)

  SvaraRadera
 4. Men åååh, vilket sött titt-skåp!
  Kram.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina