Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 26 mars 2011

Morgonstund har guld i mun.

Godmorgon alla fina!
Jag har redan varit uppe i ett par timmar och har en hel orörd lördag framför mig.
Frukosten är avklarad, tidningen har jag bläddrat igenom och första maskinen tvätt kämpar sig igenom program efter program.Ute skiner solen och mina tomma krukor skriker efter att bli fyllda med vårens blomster. När jag köpte helgens snittisar kunde jag inte motstå detta fina hjärta.
Storebror virrar på huvudet och undrar hur många hjärtan det finns i detta hus :)Maken och storebror och min lillebror gav sig i väg tidigt i morse. De packade bilen med vadarbyxor, flugfiskespö, varma drycker, ärtsoppa och bullar. Vi väntar inte hem dem förrän framåt kvällningen. Det var pigga förväntansfulla killar som drog i väg kan jag säga. Hoppas de får en härlig dag.
Lillebror och jag startade dagen med en brakfrukost. Vi plockade fram allt vi var sugna på och njöt länge. Visst är det ngt visst med helgens frukost. Vi drack varm choklad ur min mormors gamla choklad/te muggar. Lillebror älskar att höra när jag berättar ngt om min fina mormor och jag, ja jag älskar att berätta om henne och njuter av att han vill höra. I dag handlade det om vad vi druckit ur dessa muggar och om hur gamla de var. Vad händer om de går sönder? Ja vad gör man? Fina är de i alla fall.

Undertiden som jag skriver funderar jag på vad jag ska göra sedan. I bland kan jag känna mig stressad över att ha en helt o planerad dag till godo. Just i dag finns det inga måsten men ganska många jag skulle vilja..........
Antingen slänger jag mig i en soffa och fortsätter jakten på mördaren i Paganini kontraktet eller så tar jag tag i dagen. I så fall får det nog bli en list variant.

Behöver botanisera i underklädes världen
Fönsterna, och som jag skrev tidigare, ute krukorna önskar nya blommor.
Tvätt högen, ja den växer men inte katastrofalt mycket så nej, den kommer inte med på listan.
Kaka till eftermiddagskaffet, ja varför inte. Lillebror brukar inte vara svår övertalad.
Så var det ju boken, och även sköna hem som inte känns färdig läst :)
Attans vilka ilands problem.

Tror jag börjar med en lång dusch med extra allt.
Ha en underbar Lördag Kramisar Kristina.

3 kommentarer:

 1. Det låter toppen kära du - att ha lusten till en massa projekt men utan stress och jäkt.
  Vilken superdag för fiske de valt, hoppas det nappar bra också.
  Här är det också lugnt med lite fotboll bara, en god middag i kväll (tänkte lax) och småpyssel. Solen gör underverk med humöret det är så skönt.
  Citronpajreceptet hittar du hos mig om du är sugen på den till eftermiddagskaffet.

  Ha det riktigt skönt
  Kram Monica

  SvaraRadera
 2. Låter som du har lite mysiga saker att göra. Förrutom underkläder, jag tycker det är så tråkigt, speciellt när det gäller att införskaffa en ny bh.
  Hoppas allt är fint med dig och att du får en härlig dag!
  kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hoppas att din dag blev riktigt skön och energigivande! Det låter som att du hade ett gäng roliga saker att välja bland. :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina