Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 27 mars 2011

En ynka.........ja, det är ett ord som kommer att förfölja oss denna söndag. Attans vilken otur storebror och hans H43 hade i morse. De förlorade precis på målsnöret med en ynka boll.
De gav verkligen järnet och spelade jämt hela matchen. Att det sedan var mot Ystad de förlorade gör inte saken bättre. Vi får hoppas på vinst i eftermiddag då lillebror tar över stafett pinnen. Dessutom möter Lugi Guif i en viktig match på elitnivå i kväll så det blir handboll för hela slanten denna Söndag.

En ynka timmes mindre sömn blev det ju också i natt. Ännu känner jag inte av förlusten men det kommer väl. Jag har egentligen inte så stort sömnbehov men är inne i en riktig soveperiod och tänker när jag vaknar att, i kväll ska jag lägga mig tidigt :(

Det blev mest mys i går faktiskt. Fikade med frasiga våfflor tillsammans med solbrända fiskare. Tyvärr fick de inge napp, antagligen var det ännu för kallt för
>havs öring.

På kvällen var vi hos våra fina vänner Peter och Mia. En härlig kväll med god mat, många skratt och bebis gos.


En ynka stund vid datorn blev det bara. Skulle lägga ut bilder på mina underklädes inköp. Svara på Monicas " åtta sanningar om mig själv" men......Nu packar vi bilen och drar i väg till samma Arena som i morse, hejar oss hesa och njuter av våra grabbars handbollsintresse.

So long!

3 kommentarer:

 1. Ha en härlig dag! Du har ju lite blogginlägg till godo då!
  kram

  SvaraRadera
 2. Åsa Elleström27 mars 2011 15:43

  Det var ju attans, en ynka boll. Härligt att dom kämpade tappert. Snart får vi hoppas att +bollen hamnar på rätt sida. Vi närmar oss, bara dom tror på sig själva!! Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den där ynka timmen som försvinner gör att man blir stressad hela dagen.... Hoppas det gick bättre i eftermiddagens match.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina