Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 23 mars 2011

Tänder

När jag var tolv år ramlade jag när jag åkte skridskor. Jag slog mig illa och min ena framtand bröts av. Jag fick en provisorisk framtand. Den var jätte ful och det blev många, många tandläkarbesök. Jag gillade inte tandläkaren och utvecklade ganska snabbt en enorm tandläkarrädsla. Åren gick och människor i min närhet vande sig vid min fula tand, men inte jag. När jag var tjugo var det dags att fixa till den ordentligt. Den provisoriska tanden byttes ut mot en krona. Ännu en gång blev det många tandläkarbesök men nu skulle det äntligen bli bra. Det blev så bra. Jag var lyrisk och log mot allt och alla. Tänk vad det betyder mycket hur man själv känner.

I ett par år var tanden fin och man kunde inte se att det var en krona, men efter hand så började det mörkna runt tandköttet och färgen blev gråaktig.
När jag fick tanden vid gjord gick det på min olycksfallsförsäkring och att göra om den igen.... ja, jag drog mig för det. Det är kostsamt och jag hade ingen tandläkare som jag litade på fullt ut.

Nu har jag hittat en helt underbar tandläkare som verkligen kan sin sak. Vi träffades i dag och han berättade hur han ska gå tillväga. Jag är glad, spänd, lite sprallig och så klart rädd men det kommer att gå bra. Om ett par månader har jag en ny fin tand och byns gladaste leende. Kostar ja det gör det men det är det värt.

So long!

4 kommentarer:

 1. Tänderna betyder så mycket! Du kommer att bli känd som byns gladaste tjej efter du fått din nya tand! :)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Det är viktigt att man trivs med sina tänder. De är en del av dig själv. De betyder mycket. Mer än man tror. Lycka till och visst kommer du bli byns mest leende tjej när det är fixat och klart!
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig verkligen! Har haft så mycket problem med tänderna att det inte varit roligt. Jag har en kallelse till den årliga kontrollen som ligger här och nästan bränner mig i ögonen. Det blir alltid tusenlappar det rör sig om vid mina besök hos tandis, men jag är glad att den jag har är så fantastisk! Vad spännande för dig med en ny tand! :)

  Tack förresten för dina fina ord hos mig. Jag uppskattar dem även om jag inte är så bra på att ge respons i själva bloggen. Kram!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina