Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 21 mars 2010

Farmor Ingeborg

Godmorgon i stugorna!

När jag var liten sov min kompis Anna och jag ibland över hos hennes farmor.
Hon bodde i en liten lägenhet i vår by. Hon hade det så mysigt med små fina möbler och kuddar överallt. I hallen hade hon en skänk med jätte många lådor i. I lådorna fanns det allt ett litet barn kan tänka sig. Vi fick gärna titta i lådorna, det var himmelrike att få gona med hennes saker. Små vackra pärlor, stenar från resor, små dockor, knappar, bokmärken från när hon själv var liten, you name it.
Hon gräddade pannkakor till oss, som vi åt med massor av blåbärsylt på och på kvällen badade vi i hennes stora inkaklade badkar. Jag minns att man använde samma kran till både vask och badkar och för mig var det jätte konstigt.

Varför skriver jag nu om detta? Ingen aning faktiskt, jag kom bara att tänka på henne när jag vaknade. Vad kan det betyda tro?

Hoppas du har det bra Ingeborg, var du nu än är. Kanske fikar du på nygräddade pannkakor med min fina mormor.
Man kan ju alltid hoppas.

1 kommentar:

  1. Vilket underbart minne. Det får mig att tänka på en gammal man som bodde sidan av min bästa barndomsvän. Vi brukade gå dit och få Mariannekolor. Mysiga underbara somrar då solen alltid sken och man gick barfota på grusvägar.

    Tack för att du framkallade ett fint minne

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina