Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 16 mars 2010

Ett hål i väggen

En av de bästa väggarna i vårt hem är den mellan matrummet och vardagsrummet. Den håller samman hela huset på mer än ett sätt.För åtta år sedan tog vi fram släggan och slog till...... inte bokstavligen kanske men bra blev det. Jag minns att vi startade vårt "göra hål i väggen" projekt mitt i fotbolls VM, jag tror det var halvtid i en sverige match när jag började rita på väggen och en stund senare var maken i gång.När jag sitter i soffan och ser på tv eller fikar lite, fastnar ofta min blick på vårt hål. Det är vackert på så många sätt. Attans vad nöjd jag är.

8 kommentarer:

 1. Superhärligt. Vad luftigt och fin det är. kramar

  SvaraRadera
 2. Ni ser ut att ha det så fint och mysigt och hemtrevligt! :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Vilket bra hål! Det är fint och ger ett djup att kunna se vidare mellan rummen sådär. Köket man skymtar ser verkligen snyggt ut också.

  SvaraRadera
 4. Vilken förträfflig idé! Underbart att få kontakt med både kök o vard rum. Förstår att du är nöjd.

  Men instämmer med Tingel, köket ser så snyggt ut. Vill gärna se mer ;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag älskar sådana där projekt som man bara sätter igång med! Det där med planerande är inte min grej, spontanitet är mitt andranamn! Och vad kul att ni blev så nöjda med det!

  SvaraRadera
 6. Fint med ett vägghål! Och snyggt också. Funderar på ett här hemma, men det blir liksom inte mer än fundering. "Det är ju en bra vägg som det är..." Får se hur det blir.

  Min kamera är en Canon 400D. Köptes när den nya Canon lanserades så vi fick den till ett bra pris. Objektivet som kom till var väl ingen höjdare, men funkade till att börja med. När vi (mannen har delad vårdnad men utnyttjar den sällan) nu fick ett nytt objektiv i julas av mina snälla svärföräldrar öppnades helt nya möjligheter. Och det bästa nu är att jag går en kurs också, så att jag lär mig hela tiden mer. Kameran köptes när vi bodde i Malmö så jag har tyvärr ingen erfarenhet av fotobutikerna i Lund...

  Lycka till! Och ta hand om dig. Ibland är det bra att fundera, men det kan bli för mycket också (säger jag som är expert på att ge råd jag inte själv följer. Letar själv också efter de där tecknen som jag susade förbi för fyra år sedan i raketfart...)

  Kram!
  Cathrin

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Vilken härlig idé!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina