Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 19 mars 2010

Det kliarIgår var jag med fina M på en helt underbar föreläsning. Peter Englander, från Apotekarns trädgård i Simrishamn, som trollband en hel matsal full med folk.
Jag visste ingenting om denna man eller om hans underbara trädgård tidigare.
Nu kliar det enormt mycket i trädgårds fingrarna och jag vill bara ut, ut, ut.Han berättade hur man med enkla medel kan förvandla sin, eller delar av sin trädgård till en medelhavs inspirerad trädgård. Vi fick se så underbara bilder från hans olika projekt och nu snurrar det runt massor av nya ideér till min trädgård.
Underbara lösningar till en pergola, många nya växter som jag vill köpa och flera odlingsbänkar som måste byggas.Vi har en gammal inbodd trädgård medan M har en alldeles ny variant med helt andra potentialer. Vi kommer helt klart kunna hjälpa varandra och hade vi svårt att hitta tillräckligt med tid till samtal tidigare så lär det inte bli lättare nu.........Så fort vädret blir varmare ska vi göra en heldags utflykt till Simrishamn.
Tack snälla fina M för att jag fick följa med.


Peters nya bok "livet i solen" finns att förhandsboka på Adlibris.
Gillar ni trädgård är den ett säkert kort.

2 kommentarer:

  1. Tyckte också att det var en toppen kväll! Har du förhandsbokat boken?
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Denna trädgård besökte vi förra sommaren då vi var ner till Österlen. Hade hoppats få övernatta där men det var fullt...

    Underbart vackert.

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina