Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 21 januari 2010

Te och gott samvete......

Kom nyss hem från min hundrunda. På väg hem går jag alltid förbi det"perfekta" huset. Det är stilrent och smakfullt inrätt. Stora fönster med mycket insyn. Enfamilj med en fasad tjock som Berlinmuren..... Perfekt med en hund som vill gå sakta och snusa på ALLT. De har det lilla extra, coola lampor och udda ljusstakar. Jag är ingen regelrätt fönstertittare men, här kan man bara inte stressa förbi. Ikväll hade de tvätt på hela matbordet och all disk stod på diskbänken - det har aldrig hänt. Jippi tänkte jag - de är som vi andra.Långt där inne finns det vanligt folk av kött och blod.
Med huvudet högt gick jag hem till min kvällsdisk och log lite lätt. kokade en kopp te och kröp upp i soffan. Disken får allt vänta till i morgon.

So long!:)

2 kommentarer:

 1. Jo, även i de snyggaste hemmen är det någon som faktiskt bor! Visst känns det skönt att veta att de är normala, att de inte alltid har det kliniskt rent.Jag har vissa bekanta som jag gärna vill ha det nystädat för. De har det alltid så perfekt hemma, men en dag var jag inne på toan och då såg där ut som det göt hos andra och då blev jag faktiskt glad. Inte på ett elakt sätt utan mer på ett avslappnat sätt. Tänkte att det är ok att vi inte har det superrent när de kommer nästa gång!
  Kram igen/Jessica

  SvaraRadera
 2. Bakom varje stängd dörr finns det en vardag som bara några få känner till. Vardagspusslet är ett gissel att få ihop för de allra flesta, även de som verkar vara så perfekta utåt.
  Men det känns skönt om man får det bekräftat
  God kväll/
  Carina

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina