Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 1 december 2009

Det sitter i lukten!

I kvällens avsnitt av sommarpratarna pratades det bla om lukter. Visst har vi många minnen i dofter eller i lukten av ngt.
När jag var liten och min mor var borta, på ngt möte eller på den traditionella syföreningen kunde jag ibland få en enorm längtan efter henne. Då smög jag in i badrummet och satte mig på golvet, lutade mig mot väggen där hennes mjuka, långa röda morgonrock hängde. Jag svepte in mig i den och snusade in doften av trygghet. Jag tror att jag än idag skulle kunna känna igen just den doften.

2 kommentarer:

 1. När min mamma var borta när jag var liten fick jag låna hennes näsduk som hon hade i väskan (oanvänd ;)) för den luktade mamma! Kram

  SvaraRadera
 2. Mmm, minnena kommer till mig när jag läser vad du skriver.
  För mig är det mer mormors doft som jag skulle kunna känna igen bland miljoner. När jag sov över hos henne och kröp ner i hennes säng på morgonen.
  Man har nog många sådana minnen som man inte tänker på bara.
  Ha en skön kväll
  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina