Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 24 oktober 2009Våra renoveringsplaner här på "hemmaplan" är i nuläget ganska sparsamma. Jag målar lite här och var men annars är det väldigt light. Vi skall så småningom byta golv på nedervåningen, kan inte bestämma oss för till vad bara. Som det ser ut nu har vi likadan parkett överallt och det gillar jag. En helhet som ger huset lite större intryck. Maken är sugen på klinker i köksbiten, och parkett på resten. Vi får se vart det barkar, antagligen blir det inte av förrän efter jul.Vårt runda hål in till vardagsrummet är vi så nöjda med. Det kom till mitt i fotbolls VM 2002. Jag kom med ideen efter en stor English breakfast som vi ordnade när sverige mötte England. Vi var många så det fick bli sittplatser både i matvrån och i vardagsrummet. Tråkigt att behöva dela på sig. Nu mera känns det som vi sitter tillsammans då vi har fest eller kalas trots att vi sitter i två rum.Minns ni mitt dilemma när vi skulle köpa nya soffor. Den enda soffa jag kunde tänka mig var Howard i vit, och det fattar jag att det inte fungerar i en barnfamilj med hund. Isåfall får det vara en med avtagbar klädsel och det är inte Howard. Jag trodde aldrig att vi skulle hitta någon soffa som vi skulle kunna enas om.
Men det gjorde vi ju. Jag älskar våra soffor trots att de är i läder. De är så sköna och stilrena. Dessutom luktar de fortfarande nya.
Jag drömmer såklart ännu om min Howard och någongång, någonstans........

3 kommentarer:

 1. Köket är enormt! Vi har klinker i köksdelen o är hur nöjda som helst med det.

  Vard rummet blev kanonfint med soffan. Dina tavlor gillar jag också, väldigt mycket :).

  Howard var ju jag också så förtjust i, tills jag provsatt dem. Och för mig är de nog enbart vackrast att se på *gapskratt*

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint och mysigt ni har det! Känns som ett hemtrevligt hus!
  En Howard... ja det är en dröm och vit ska den vara! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint ni har det! Jag gillar tavelväggen i vardagsrummet jättemcyket och matbordet och stolarna är jättesnygga! Köket ser helt underbart ut också med bjälkarna och den fina trappan, ett riktigt drömhem!

  Förresten, hur visste du att jag bakade vitchokladbrownies? Klart du ska få receptet :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina