Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 23 oktober 2009

Hundra järn i elden.....

Hej!
En favvofredag kan verkligen se ut på många sätt. Denna fredag är jag enormt taggad och gör allt på en gång. Jag slutade tidigt i dag. Hämtade lillebror direkt efter skolan, kl. ett. Nu gör jag allt på en gång här hemma, humöret är på topp och jag dammsugar, fixar en god gryta till i kväll, dricker te, bloggar, plockar undan, sorterar tvätt, slänger in i maskinen, tömmer diskmaskinen......... ja you name it.
Visst är det härligt att någongång gå igång på allt samtidigt. Här kommer att bli så fint. Dessutom har jag inhandlat säsongens första bukett tulpaner.

Lillebror sitter där uppe och leker med playmobil, han pratar högt för sig själv och jag kan tänka att även han har en favvofredag. Borde nästan ta en bild på honom i havet av favoritleksakerna.

I kväll ska vi bowla med grannarna. De har utmanat oss, ha ha ha.
Nu ska jag röja vidare. so long!

4 kommentarer:

 1. Låter som en strålande start på helgen! Kram och lycka till i kväll!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får med dig energin in i bowlinghallen & vinner över grannarna....
  Ha en härlig fredagkväll!
  Kram Monica
  PS: var chokladen god?

  SvaraRadera
 3. Oj, så energisk du lät! Skulle inte vija påstå att jag har varit lika på gång, jag la mig i soffan direkt jag kom innanför dörren och har sovit! Men nu börjar livet återvända :-) Ha det kul på bowlingen!

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt med och faktum är att väldigt många fredagar ser ut just på det viset för mig. Jag gillar att röja inför helgen och ha tusen järn i helgen. På det viset håller man borta fredagströttheten och samtidigt blir det fint och härligt för resten av helgen. Ikväll lagar jag rotfrukter och vegetariska biffar, samtidigt som jag bakar vitchokladbrownies, bloggar, lyssnar på radion och plockar undan.

  Ha en härlig helg!

  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina