Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 24 oktober 2009

Älskad eller hatad!Nästa Tosdags har hans underbara program säsongspremiär. Vi kommer att sitta bänkade i våra mysiga soffor med tekoppen i handen. Vi älskar denna man och alla hans härliga tankar kring matlagning. Dessutom har han ett underbart kök. Jag beställde boken till maken långt innan den släpptes och när den låg här inpackad en vardagskväll, kunde jag knappt vänta tills det skulle bli min tur att bläddra i den.
P blev jätteglad, han lagar ju som ni vet mycket mat och Morberg är ju också jägare så han var mest sugen på att prova just viltrecepten. Boken är en blandning av recept och memoarer. Kul läsning som jag gärna plockar fram trots att jag lusläst boken från pärm till pärm ett antal gånger. Numera finns det underbar hemmagjord viltfond ala Morberg i vår frys och den går inte av för hackor.Har ni inte boken redan så köp den!
Ps chokladen jag skrev om tidigare var helt underbar tillsammans med ett glas vin.
Jag kommer helt klart köpa den igen.
Ha det bäst!

2 kommentarer:

  1. Vi har också den kokboken ;)

    SvaraRadera
  2. Har inte bestämt mig vad jag tycker om Morberg, har inte sett hans matprogram heller. Men god mat är jag helt övertygad om att det är! Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina