Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 31 oktober 2009

Ut med det gamla....

I går hjälpte jag min bästa vän att flytta, det var dags att lämna det gamla invanda och starta ngt nytt, ngt eget. Ett steg som varit väldigt långt att ta. Det kan inte vara lätt att veta om man ska stanna eller gå, när man väl börjat fundera i de banorna. Om man fortfarande är vänner, men inte längre älskande, (just ordet älskande kan ju tolka på många sätt, inget jag tänker gå in på)ställs man i dilemmat ska vi bo ihop som vänner för barnens skull, eller ska vi bryta upp och gå vidare på egna ben. Jag är stolt över dig gumman, du fixar detta!

Något jag inte tänkt på tidigare är, att även vi vänner ställs inför en skilsmässa. Något för oss invant bryts och våra vänner är inte längre ett par utan två personer var för sig.
För tretton år sedan bar vi in kartonger i huset där vi nu bar ut detsamma. Förra gången var vi många som hjälptes åt, vi skrattade och släpade.......
Nu var det annorlunda, allt var annorlunda, fast ändå bra. Det kommer att bli bra vi måste bara vänja oss.
Kramar till er alla och till mig själv. :)

1 kommentar:

  1. En skilsmässa sprider även den ringar på vattnet. Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina