Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 5 augusti 2009

Leveransen!Så var våra soffor på plats! Skinnsoffor tänker ni......
Skratta inte åt mig nu kära vänner. Jag vet att jag tokbloggat om tygsoffor men maken min fick mig på bättre tankar - som vanligt.
Du kommer att bli tokig om det kommer fläckar i soffan, du kommer inte att kunna luta dig tillbaks med ett glas vin så länge lillebror är vaken bla bla bla.......
Min vita Howardsoffa får allt vänta ett par år till, men ett ska ni veta.
Det blev så himla fint :)

5 kommentarer:

 1. Skitsnyggt!! Gillar både svart o grått, var i valet mellan dessa färger, men så blev det antracitgrått.

  Var inköptes soffan? ;)

  SvaraRadera
 2. Blev ju jättesnyggt! Vi står också där och velar. Vill gärna ha en ljus soffa, men med 3 barn är det en utopi. Jag fixar inte att lägga ut filtar där barnen skall sitta och ständigt vara livrädd för att något skall komma i soffan.
  Det var som när svärmor köpt en ny soffa, tror du inte min ene son spydde ner hela soffhörnet då...inte något retligt...
  Med en skinnsoffa är det så mycket mer praktiskt, vi har en gammal ful brun idag, men fasen vad enkelt det är! Ha det så gott!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt Rött å fint!

  SvaraRadera
 4. Väldigt snyggt!! Både soffan och kuddarna. Ni gjorde helt rätt, man vill ju att soffan ska vara snygg länge och då är skinn perfekt för det. Jag gör som du och fortsätter drömma om mina vita soffor!
  Har själv tänkt att jag ska ha ett ullskinn i soffan, det är så snyggt. Står och drar i "Ludde" på Ikea varje gång vi är där, men får aldrig tummarna loss att köpa...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig om att det är mysigt att få tända ljus när det börjar bli mörkt ute. Jag ser fram emot alla årstider faktiskt!
  Vet inte om det går att förklara för en man att stövlar kan man aldrig få för många av! ;)
  Ha ni också en trevlig kväll! Kram Jessica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina