Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 9 augusti 2009

Bara ett par timmar kvar på Semestern....Sitter på uteplatsen under vårt stora mysiga parasoll och njuter av ett glas vitt vin. Tänker tillbaka på de fyra veckors semester vi haft, och försöker summera lite.
Trots en hel del regn har vi haft en toppen semester. Vi har varit tillsammans hela familjen, hela tiden. Vi har skrattat massor. Spelat spel, lagt pussel provat nya maträtter, tittat på film, badat, köpt glass, kört cross och fyrhjuling, vandrat i skogen, målat och byggt i stugan, plockat svamp och bär, träffat vänner, myst med kusinerna........
Jag skulle kunna hålla på i evighet. Det måste vara ett bra semesterbetyg. Vi har njutig helt enhelt och tagit dagen som den kom.

Nu ska vi arbeta ett par veckor sedan blir det semester igen. Vi ser så fram emot vår båtluff i grekland och pratar om det varje dag. Det är faktiskt ett tips att dela semestern såhär. Att längta är ju halva nöjet.

Vi har tillbringat hela helgen vid stranden. Barnen och maken har badat tillsammans med kusinerna. Jag som är lite av en bekväm badkruks variant väntar nog ett tag till med badandet.
Jag har suttig tillbakalutad i brassestolen med en bok i handen och tekoppen bredvid mig. Allt mellan varven har jag pratat med nära och kära, tittat på lillebrors konstverk och beskådat vackra hopp och dyk från bryggan. Det är livet på en pinne tycker jag.

Igår kväll hade vi gäster och det blev en underbar kväll i trädgården. Maken grillade vilt och vi provade på att grilla lite hare också. Bara en liten vill säga för hare är ngt vi inte tidigare grillat. För er som gillar hare kan jag säga att det kommer vi att göra igen. Det blev jätte gott! Ingen taskig eftersmak eller en för utpräglad viltsmak. Gott helt enkelt.
Har lovat att dokumentera kubbmatschresultatet från gårdagen..........Vi förlorade!!!! (för en gångs skull)
Ha en toppen kväll! Kram :-)

1 kommentar:

  1. Härligt att ha en semester till att längta efter! Det har vi med, vi ska jobba en vecka till och sedan en veckas semester och då bär det av till Stockholm!
    Haha, jag är också en badkruka, men jag sitter vid poolkanten och ger betyg på alla akrobatiska hopp och snurr mm! Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina