Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 5 augusti 2009

Onsdagsmys!


Godkväll på er!

Har nyss kommit in från en härlig kväll i trädgården. Tror bestämt att jag tillbringat hela dagen utomhus. Har en dag som denna svårt att förstå tjusningen med lägenhet och stadsliv. Finns det ngt bättre än en lummig trädgård, grillos, massor av tända ljus, god mat och kubbtävling som efterrätt.
Som sagt har jag varit ute mycket i dag. Rensat en del ogräs, läst mycket men framför allt varit med barnen. Storebror och jag gjorde upp vackra måltavlor av kartong som vi skjöt soft airgun på. Det var jätte roligt, men svårt. H har en otrolig pricksäkerhet och kommer säkert gå i sin fars fotspår i jaktsammanhang. I bersån var det safaribygge och flera olika läger att besöka. Lillebror har en otrolig fantasi och bygger i timmar. Jag hittade en stackars snigel som hade blivit tvångsförflyttad. Den gillar sin nya bostad försäkrade lillebror.

Nu ikväll har vi som sagt haft gäster och grillat. Dessa kvällar är så bra för själen det är jag säker på. Jag gillar höst och vintermörkret men älskar att drömma mig bort till just en sådanhär kväll..

I morgon ska vi göra Malmö med fam Ohlsson. Det ska bli kul!
Sov gott!

1 kommentar:

  1. Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen, ni har en helt underbar trädgård!!!
    Nej sådana här dagar är man inte alls avundsjuk på de som bor i lägenhet!! Kram
    ps. Snigeln kommer aldrig att hitta ett snyggare hus!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina