Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 9 juni 2009

Galen handbollsmorsa

Såja nu har jag blivit en av dem ökända.......
Har ju tillbringat helgen i Köpenhamn på en megastor handbollsturnering. Det var matcher på 70 banor samtidigt hela helgen lång. Vi var ett gäng på sisådär sju föräldrar som var med hela tiden. Jag var så inne i matcherna att jag glömde andas. I en match var domaren så orättvis att jag blev gråtfärdig, hade svårt att diskutera matchen efteråt och var så ledsen för pojkarnas skull. De andra föräldrarna var likadana och maken fick gå lite för sig själv emellanåt. Detta har jag tidigare skrattat glatt åt men nu är jag fast...........

Matcherna startade på lördagen så eftersom vi kom redan på fredagskvällen hade vi en kväll för bara oss själva. (Storebror skulle ju sedan bo med handbollskillarna såklart.) Vi år räkor, goda ostar, bröd och kex och spelade Monopol till långt in på natten.

Efter en heldag bland handbollsgalningar tillbringade vi kvällen tillsammans med massor av glada Svenskar/Danskar i ett jättetält på vår camping. Storbildstvn var riggad och ölen upptappad. Vi sjöng och hejade tillsammans en liten stund...... sedan missade Kim straffen och kort senare gjorde Danmark sitt mål. SUCK!! Stämningen sjönk en smula, men det var väldigt trevliga danskar som var överrens med oss om att oavgjort vore roligare. Det fanns en jätte hoppeborg på campingen där lillebror roade sig timvis och de stora spelade fotboll natten lång.

På Söndagen höll turneringen på halva dagen, och när det bar hemåt var det trötta barn i bilen. Storebror var nöjd med cupen trots ganska dålig placering. Det bästa med turneringen är ändå att vi var tillsammans hela gänget. Härlig kommentar tycker jag. Lillebror somnade i husbilen redan när vi körde ut på motorvägen, med ett underbart leende på läpparna.

Jag älskar mitt liv och min familj! :-)

1 kommentar:

  1. Visst är det mysigt när hela familjen är tillsammans! Vi ska åka med M hela familjen på fotbollsläger, tors-sön. Det ska bli jättekul! Kram Jessica

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina