Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 20 april 2009

Veckans första kväll!

Klockan närmar sig 22 och jag är hemkommen från en matteföreläsning. Det var givande och nu kommer min hjärna att arbeta dubbelskift i natt. Känner att jag redan funderar på höstterminens alla kul upptåg. Fick tips om en variant på julkalender, bara med mattetänk. Häftigt!
Kunde kanske vara något för gosekusinen. Hon är för härlig just nu, när jag ringde i helgen svarade hon och sa " du moster jag är lite upptagen, kan du ringa om ett par minuter.......Hennes dialekt är förtillfället en blandning av uppländska och rullande R. Bara det ni!!!!

Världens bästa morföräldrar njöt av helgen tillsammans med vår lilla son.
Först inhandlades det middag och fix inför kvällen. Sonen var med i affären och visste såklart precis vad som behövdes.
När kvällen så kom var det dags att stassa om till discoklädsel. Moffi bytte om i ett rum och sonen i det andra. När de var klara räknade de till tre och tada......
Sonen hade vit skjorta, väst och svart fluga. Morfar hade svart skjorta, väst och vit fluga. succen var ett faktum. Jag blev jätterörd när de berättade.
På kylen hemma hos mina föräldrar sitter det en magnet med texten Hade jag vetat hur kul det är med barnbarn hade jag skaffat dem först...........

Maken och jag checkade in på hotellet någon gång på Lördags eftermiddagen och spolade nästan meddetsamma upp ett varmt bad. Där tryckte vi ner oss båda och njöt av lite vuxentid. Ett tag innan festen började kom ett par vänner till oss och vi tog ett glas vin och åt lite ost och kex. Mysigt!
Festen var kul och vi dansade massor. Jag är en "hålla tal tjej" och hade redan tidigare ett tal på G till födelsedagsgrisen. Maken tyckte att jag skulle spara det till nästa års stundande bröllop. Alltså fick jag snabbt omprioritera och det blev ett tal om P sett ut en åtta årings perspektiv. Jag fick fråga ut sonen om P och skriva ihop ngt av det. Det blev faktiskt jättebra, det kommer jag nog att göra om en annan gång. Jag fick många härliga kommentarer under kvällen och pratade med människor jag kanske inte hade pratat med annars.

Söndagen tillbringade vi först i hotellets frukostbuffé, länge, länge..... finns det ngt bättre än frukost när man har gott om tid.
Sedan var vi resten av dagen hos mina föräldrar.
När det äntligen blev kväll fick jag äntligen hämta hem stora sonen. Halv nio kom de hem från Handbollscupen. Glada, lyckliga och jätte trötta. Han hade haft en underbar helg med många nya intryck och upplevelser. Vi somnade i hans säng tätt intill varandra med ett leende på läpparna. Visst är det härligt att mysa med mamma....bara ingen annan ser på.
Kram till er alla!
Godnatt! :)

1 kommentar:

  1. Vilken härlig helg ni alla haft! Kul idé om talet, ska ha det i tankarna!
    På Glitterfesten hade jag en svart "siden" klänning med ett glitterskärp i midjan och massor av silverglitter i håret! Tycker det är trevligt med temafester, det är kul att se hur mycket folk har ansträngt sig. En del har lagt ner mycket tid andra nästan ingen tid alls. Men trevligt var det!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina