Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 20 april 2009

Kul grej!


Läste en kul grej hos min härliga bloggis. Låt bilden tala för sig själv eller titta in hos Maison Grey. Kolla min länklista till höger. Ska på matteföreläsning i kväll så jag får nog uppdatera helgen lite senare.
Kram så länge. (7)

4 kommentarer:

 1. Hihi, kul faktiskt!

  Klänningen jag har på mig är faktiskt en gammal trasaa från Lindex som jag ärvt av min mamma, men visst är det fint med prickar!

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Ja, visst var det kul! Man väntar ju på att få se någon som verkligen har lite udda saker i sin väska, men hos dig tycker jag att det ser himla normalt ut! ;) Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. När jag väntade på pappa utanför hans jobb i eftermiddags så vandrade dina 3 fina pojkar förbi utanför stängslet! Kändes lite som om jag var en apa i en bur...

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jodu! Väskors innehåll kan vara intressanta men jag tror att jag leder "värsta"-ligan... Du kan kolla om du vill på min blogg, ca 1.5 v tillbaka!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina