Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 28 mars 2009

Mys i soffan.

I kuvertet som kom med posten fanns denna fina inbjudan till Bröllop hos min kusin. Bröllopet är inte förrän i augusti, men ack så trevligt, mysigt och alldeles underbart. Jag tänker alltid på vårt bröllop när giftemål kommer på tal. Det finns nog inget härligare, förutom när barnen kom såklart. Nu kan jag leta klänning och skor i flera månader. Toppen! Grattis till ert beslut kära kusin J.

Godmorgon!
Har ätit en underbar lördagsfrukost. Fattades det något på vårt frukostbord märkte vi det inte iallafall. Hoppas det dröjer länge till lunch, eller kanske hoppar vi över den. Nu har jag legat en stund hos sonen i soffan. Det var han och jag tillsammans med hans gosehund Lea, fyra stora kuddar och ett duntäcke. M älskar att mysa i soffan eller i sängen och med lycka i rösten sa han .. det känns nästan som när jag är sjuk, mysigt va! Jag ligger gärna här och myser med dig, men du kan väl hålla dig frisk. OK!

Kattkungen är påväg till ännu en handbollsmatch. Han har såklart bodyguard med sig....

Jag ska nu göra mitt yttersta för att locka fram våren. Dvs plantera lite fler vårblommor och vara ute hela dagen. Är sugen på att ta en tur till IKEA. Behöver egentligen ingenting så kanske är det en dum ide,´det brukar bli dyrt då.

Ha det toppen!
Kram :)

2 kommentarer:

 1. Håller med dig om att det känns som om man fått en ny vän!!
  Du får gärna kolla om det fungerar att länka tillbaka till dig nästa gång, Lisbet ska kolla ;)
  Ja, vi ska njuta av vår semester, så fort vi kommer iväg...
  Kram Jess

  SvaraRadera
 2. Måste säga att jag blir lite avundsjuk att du ska på bröllop. Det är så trevligt, jag vill också gå på bröllop, har försökt få mina ogifta kompisar att göra slag i saken, vi får väl se...
  Du måste visa vad du ska ha på dig!!!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina