Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 28 mars 2009

Trädgårdstankar!


Har tillbringat förmiddagen i trädgården, planterat lite och samlat kvistar som om jag vore en kåltrast. När denna årstid börjar kan jag inte förstå hur man kan bosätta sig i en lägenhet mitt i stan. Det finns ingenting som går upp mot fågelkvitter och mys i min egen lilla vrå. Jag älskar att krafsa i rabatter och göra det mysigt med växter i krukor, lite varstans. Tyvärr har jag dåligt komihåg vad gäller namn på alla dessa skapelser, men brukar spara den lilla praktiska plastlappen man ofta får i trädgårdsbutikerna.Jag har bla en rund rabatt med ett träd i mitten. Runt trädet har jag en väldigt blandad kompott av div perenna växter. En sommarkväll för ett par år sedan kom lillebror och hans kompis in med en bunte platslappar. Varsågod mamma, vi har städat din rabatt lite.........
Som tur är har jag en Mor som har mycket kunskap vad gäller namn på växter och dessutom gröna fingrar, så hon är ofta till god hjälp i min trädgård. Det var hon som tipsade mig att klä en gammal trästol i mossa och se så fint det blev. Just nu hälsar den våra gäster välkomna i carporten, men i sommar ska den flytta in under vår stora björk. Där tror jag att den kan trivas.
Nog med tanar för denna gången. Kanske kommer jag tillbaka lite senare. Vem vet....
Kram :)

2 kommentarer:

  1. Åh, nu får jag lite dåligt samvete. Jag är så irriterad på snön så jag har inte brytt mig om att gå ut idag. Än mindre fixa något i trädgården. Jag skäms. Får skärpa mig imorgon... Din stol är ju för charmig. Vilken fin idé av din mamma... Ha en fortsatt skön helg.

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bilder! Det är när jag ser sådant som jag önskar, längtar och hoppas att jag en gång kommer att ha en trädgård och så det du skriver, med fågelkvitter och allt det där...men så samtidigt, så mycket jobb! För tillfället räcker det med min lilla minibalkong trots att den ligger inne i stan. Åtminstone har vi alla fönster ut mot en jättestor lummig innergård. Men visst en trädgård, en dag...

    Ha en skön dag i solen!
    Emelie

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina