Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 29 januari 2009

Trädgårdstorsdag


Hej!
I eftermiddag har jag njutit i trädgården. Jag har sågat lite grenar och drömt om sommaren. Jag fixade dessutom till en liten välkomnande hörna i carporten. När vi byggde carport så bestämde vi att det inte fick bli en lumpsamlarhörna. Tyvärr samlas det ändå lite grejer där ibland. Kanske flyttas blickfånget från bråtet till min lilla hörna. Bild kommer i morgon!

Jag har skaffat mig en ny bloggarvän och till helgen ska hon åka på skidresa. (Hoppas du klarat dig från förkylningen)När jag läst hennes blogg kom jag att tänka på minsta sonens första skidresa. Han var nyss fyllda två och såg jättemycket fram emot att åka skidor. Vi läste "Nicke Nyfiken åker utför" varje dag och han bara njöt. Vi åkte tåg till Åre och på tåget skulle han tvunget ha skidorna på sig. Vad gör man inte för att få en lugn resa bland många andra resenärer. Fråga mig inte hur men han traskade runt i korridoren länge och väl och "åke fidoj" Vi fotade honom från alla håll och han njöt. Ett minne för livet. Tyvärr hittade jag inget sådant kort i datorn så det får bli ett annat. Kvällen har jag tillbringat med stora sonen i handbollshallen. Han går inför sin träning och kämpar på så jag blir helt matt, och stolt när han gör bra ifrån sig och trivs med sina kompisar.

Maken står i köket och kaklar. Det blir jättefint.
Senare i kväll ska vi mysa med ett glas vin och lite ost. Berättar varför i morgon.......
Kram på er alla.-)

3 kommentarer:

 1. Jag är än så länge frisk! (hoppas det förblir så) Hade gärna sett ett foto på sonen med skidor i tåget, kan tänka mig att det var väldigt sött, men detta fotot är också väldigt gulligt!
  Ha en riktigt trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Din rackare!
  Här sjunger man och dansar och bjuder dig på mango, och du håller en på sträckbänken...

  Hur kan det komma sig att vi är på samma ställe så många timmar varje vecka, och ändå hinner vi liksom inte prata?!?

  Ha en riktigt fin helg, kram!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina