Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 30 januari 2009

Äntligen Fredag


Hej hopp!!!!
Har nyss kommit hem från en underbar middag hos I. Supergod kycklingrätt med sallad,avoccado,brie,bacon,valnötter,plommontomater, you name it
Hade tänkt hoppa i säng direkt men vill berätta om min och makens date i gårkväll.

Den 29 januari 1993 var kvällen då vi träffades. Jag och några vänner var på vårt favvoställe Centralen. Vi satt som vanligt i baren med en Stella i handen och en hotshot på bardisken. I ögonvrån fanns hela tiden en lång mörk kille med vackra ansiktsdrag, ett leende som smittar och dessutom en vacker slips. På den tiden hade alla av intresse slips. Jag småtittade efter honom hela tiden men gjorde ingen antydan om att vara intresserad. När kvällen drog mot sitt slut kom han fram till mig. " Eftersom du inte bjuder upp mig så får jag bjuda upp dig"
Här sitter vi nu 16 år senare och förälskelsen som tog form där på dansgolvet har vuxit till livslång kärlek. Han är helt klart min pusselbit och min allra bästa vän. Det är så viktigt att ta vara på de små stunderna och njuta av vardagen tillsammans.
Tag hand om er och sov gott! :-)

3 kommentarer:

  1. Jag håller med dig, det är de fina stunderna i vardagen som är viktiga!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den långe mannen är min svärson och jag är jätteglad för honom.

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina