Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 25 oktober 2016

Att skrika rakt ut.


Hej vännen min!
Här sitter jag och skakar samtidigt som jag tokskäms. Kom hem från jobb till ett tomt hus. Frös lite och känner mig lite gnällig. Ok, då startar jag en brasa. Spinkorna som vi tänder med var slut och jag tänkte då att det finns en full låda där ute som jag kan fylla på med. Egentligen är jag för lat för just detta arbete men idag..........hämtade in lådan och började fylla på under den gamla spisen i köket.
Plötsligt rörde det sig i lådan och en liten mus med världens längsta svans tittade fram. Jag tittade på den och den tittade på mig, sedan skrek jag rakt ut och musen blev till en staty. 


Hua mig, jag ryser igen när jag tänker på det. Lådan lyftes ut och dörren låstes. 
Men alltså, en mus, en liten en. Vad kan den göra mig? Ändå känns det obehagligt och jag vägrar gå ut innan någon kommit hem och letat fram en fälla.
I kväll ska jag inte göra ngt alls. Känner för att mysa i soffan, kanske ta ett bad eller leta hotell i Köpenhamn. Är sugen på att åka över med mitt ❤️ och insupa lite jul feeling om ett par veckor.

Krameli kram 

1 kommentar:

  1. Haha du är för go Kristina. Den lilla musen är mer rädd för dig än du är för den. Men jag förstår din reaktion ändå. Inte för att jag är rädd för möss men när man liksom inte är beredd på att se en i lådan och den plötsligt dyker upp så blir man klart rädd.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina