Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 18 september 2016

Livspusslet

Hej min vän!
Sitter som så ofta vid köksbordet. Kollar min kalender, jämför med familjens och planerar inför en ny vecka. Jag är så glad att denna veckan snart är till ända. Trött är bara förnamnet.
Flera kollegor har varit sjuka och ja, jag ömmar om dem men, det sätter käppar i hjulet och ger mig en enorm trötthet. Jag önskar så att jag orkade som förr, att jag inte var stresskänslig och hade mer att ge än vad jag har. Mina resurser tar slut allt för snabbt och jag toktrillar fortare än jag förutser. Blähäääääää!!!!


I helgen har jag satt mig själv först till 100% och sovit massor. Promenerat och myst i trädgården. 
I förmiddags cyklade jag ner till Staffansvallen och tittade när min systerdotter spelade fotboll. Hon är för härlig. Hon spelar verkligen med hela kroppen, från öronen ner till tårna. Hon ler, skrattar, fokuserar, springer, dribblar och kämpar. Hon tillför så mycket positiv energi till laget och till oss som tittar. Goa fina Malin. Dessutom vann de. På vägen hem cyklade jag inom en kollgegas dotter och grävde upp en stor rabarber planta. Jag älskar rabarber och när jag fick frågan om jag ville ha ännu en planta så tackade jag snabbt ja. En rabarberpaj är aldrig fel. I kväll har jag och storebrors C domstol massor i köket. Det resulterade i en äppelkaka,  bountys, två surdegsbröd och pizza. Här doftar fortfarande fantastiskt och snart ska familjen samlas i soffan med film och gottigheter. 


När jag skriver ner mina tankar sammanfattar jag samtidigt tiden som varit och ja, just nu känns veckan som gått inte lika jobbig längre. Allt har liksom sin tid och jag väljer gärna att se det härliga och glömma det jobbiga.
Stor kram Kristina 


3 kommentarer:

 1. Min kloka fina vän! Sov när du behöver sova, mys och promenera och skulle du toktrilla är vi många som finns där och fångar dig.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vad fint att du tog dig tid att tanka energi! Det är när det inte finns möjlighet för det som stressen vinner... Hoppas att du får en fin vecka och att du slipper dra på dig kollegornas och barnens sjukdomar. (Min kompis dotter spelade på Staffansvallen i lördags. De vann med 17-0... Det andra laget hade tydligen inte alla med sig.)

  SvaraRadera
 3. Du gör helt rätt i att prioritera dig själv och sova. Behöver du sova så ska du sova. Man får ta tag i saker och ting när man har orken till det. Visst är det så att man önskar att man hade så mycket mer ork, som man hade tidigare, men det är bara att gilla läget och förstå att så är det inte. Vi är duktiga och klarar en hel del ändå, men måste vara noga med att lyssna på vår kropp. För när den säger till att nu ska du lugna ner dig, då får vi göra det också.
  Ha en fin dag söta du

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina