Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 22 juni 2015

Måndag igen........

Godmorgon kära vänner!
Trots att jag släckte ganska tidigt igår har jag grus i ögonen denna måndags morgon. 
Helgen har varit full av mys med familj och vänner och det sätter sina spår. 
Fina sådana.


Vädret är blä, vi svenskar pratar ju ofta om vädret och det har väldigt stor inverkan på oss. Inte längtar man efter att doppa fötterna i sjön, eller mysa med en kaffekopp på trappan tillsammans med morgon pigga fåglar. Suck! Om nio dagar börjar min semester och det ser inte ut som om vädret vänder. Alltså bestämde jag mig för att göra det bästa av situationen, i alla fall för mig själv.
Jag ska förändra inomhus. Måla, möbla och köpa lite nytt. Lyssna på sommarpratarna och dricka te. 

Barnen verkar inte vara lika väderberoende som jag.  Storebror jobbar delar av sommarlovet och lillebror har fått fixaruppgifter hemma omkring men annars........ De ler lite och fortsätter med sitt, dvs titta på film och spela FIFA.

Hum....
Nu ska jag dra på regnkläderna och cykla till jobb.

Ha det bäst!!
☀️

2 kommentarer:

 1. Usch ja detta tradiga väder. Nu vill vi verkligen ha lite värme. Så jag kan sitta ute på altanen och njuta av solen, få ner smärtan i kroppen med lite värme. Men nej, det tycker inte vädergudarna verkar det som. Nåja, vi får väl vara glada ändå.
  Ha en fin dag på jobb

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Visst är det bäst att göra det bästa av situationen. Jag vill egentligen också ha fint väder. Man får hela tiden ändra sina planer. När det är uppehåll får man bege sig ut de stunder som går. Jag går också på semester om åtta dagar nu. Det ska ändå bli härligt. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina