Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 2 mars 2015

Skållat fullkornsbröd

Godmorgon Måndag!


Står i startgropen för denna måndag. Håret i begrepp att fön torkas och väskan packad för jobb.
I ugnen gräddas dessa godingar. 
"Vilka bröd" utbrast sonen när han nyss kom upp. (han har studiedag idag)

Jag har faktiskt aldrig bakat bröd där ingredienser skulle skållas.
Brödet såg bara så gott ut när jag såg det i en Allt om mat.
I går morse skållades vetekross, rågkross och linfrön i kokhett vatten och i dag har jag förvandlat en grötig blandning till dessa godingar.
Hur de smakar har jag ingen aning om men gud vad det doftar gott.

Nu ska jag snart dra iväg på jobb. I dag har vi planeringsdag och ska tillbringa dagen på en kursgård.
Hoppas på många härliga diskussioner och samtal, god mat och vacker miljö.

Ha en härlig måndag så hörs vi

Tjingeling!!!!

3 kommentarer:

  1. Så gott det ser ut. Trevligt med planeringsdag. Du undrade över mitt makroobjektiv. Det är ett Nikon, AF-s Micro Nikkor 40mm 1:2,8G. Hoppas det hjälpte dig. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Hej min vän, Hoppas det blev en trevlig och givande planeringsdag. Brödet ser riktigt smarrig ut hoppas det smakade bra. Kram från mig. Åse

    SvaraRadera
  3. Det ser gott ut och borde vara supernyttigt. Hoppas du hade en trevlig måndag och att idéer ploppade upp och att ni fick god mat. Trevlig helg.

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina