Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 25 februari 2015

En Österrike dröm

Hej min vän!

 Fåglarna kvittrar ikapp och sjunger högt om vårens ankomst.
Jag kan inte skryta med att jag varit ute speciellt mycket de sista dagarna, men vägen till brevlådan kan jag tagit genom trädgården med ögonen och öronen på skaft. Det knoppas överallt, krokus är på gång, och de gula vintergäcken tävlar med snödropparna om vilka som är vackrast.

♥ Lillebror i Åre för en massa år sedan. ♥
Sportlovsveckan tillbringade vi i Österrike. Jag hade inte åkt skidor där tidigare, mina grabbar har åkt utan mig de två sista gångerna.
Nu skulle i alla fall jag också med och för dem fanns inga tankar på Trysil eller Åre där vi varit förut om åren.  Maken ville dessutom att vi skulle ta del av hans gamla barndomsminnen och åka buss. 
Vi var tre familjer som åkte tillsammans och bussen var full av härliga människor i blandad ålder. Vi skaffade nya vänner och tiden i bussen gick ganska så snabbt.
Väl framme i Schladming inkvarterades vi på ett jätte fint hotell med den bästa av service, underbar mat och all bekvämlighet du kan tänka dig.Vädret var så fint hela veckan och vart du än vände dig såg du höga berg och massor av snö. Vi vaknade till solsken och när vi trötta efter en dag i backen kom hem till hotellet njöt vi av ett glas vitt i en solstol innan vi drog vidare till bastun.


Ja detta var en liten inblick i vår resa, det kommer mera.
Tjingeling!!

3 kommentarer:

 1. Intressant, ser härligt ut! Var själv på gång med att ÄNTLIGEN ta oss till Alperna i påsk... Fast nu blev det ändå andra planer... och annan skidåkning :)

  SvaraRadera
 2. Underbar resa, låter det som. Jag blir lite avundsjuk, vill också...:-)

  Fågelkvitter, jag gillart!

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Så underbart det ser ut. Syns ni haft det bra. Ha en fin fredag Kram Pernilla

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina