Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 13 oktober 2013

Skymning i Önsvala

Söndag kväll.
Det har börjat mörkna, det regnar och åskar.
Jag hade en klar bild över hur min tolkning på dagens tema skulle se ut.
Det skulle vara en bild över fälten mot Malmö med torson i bakgrunden. Det skulle vara en höstig och kall solnedgång. Det skulle vara......


  Vädret har inte varit så som jag önskat och en stund tänkte jag att nej det blir inte någon bild alls denna gång. Jag letade lite i mitt bildarkiv, men nej.

När det mörknar tänder jag ofta ljus, både ute och inne. Jag tycker om att fylla trädgården med ljus som sakta rör sig för vinden.


I dag har vi fått gjort massor. Vi har frukost fikat två gånger, först tidigt med makens morbror som är på väg till Florida och sedan med mina föräldrar efter lillebrors handbollsmatch.
Storebror har också spelat handboll.  
Vi har hejat och skrikit oss hesa, men det var det värt. Det är lika roligt varje gång, att få följa dem i deras idrott, att få se dem utvecklas, glädjas i medgång och trösta i motgång.

I eftermiddag har vi städat. Sorterat leksaker, lagt i lådor och stuvat om på vinden.
Lika lätt som jag har för att sortera och slänga inredningsprylar, köksartiklar och annat som hör hemmet till. Lika svårt har jag för att göra mig av med barnens saker. 
Visst har vi givit bort mycket, sålt och lämnat till myrorna men, vissa saker bara måste sparas. Det finns så mycket minnen av härliga stunder att jag skulle kunna sitta i en evighet och bara le.


 Kram Kristina.

7 kommentarer:

 1. Igår hoppades jag på en vacker skymning i Malmö och hade tänkt fotografera från dotterns balkon utöver Öresundsbron,
  men inte sjutton blev det annat än moln och grått! Allt blir inte allltid som man tänkt sig, men dina foton är ju jättefina!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Mysiga utomhus bilder du bjuder på. Gillar också att ha tända
  ljus både ute & inne nu när det blir så mörkt fort.
  Ha d gott Kram Arja

  SvaraRadera
 3. mysiga utomhus bilder, visst är det svårt att göra sig av med en del saker de måste bara sparas, minnen som man inte kan göra sig av med de får stanna helt enkelt. Kram Kram

  SvaraRadera
 4. Även om du inte fick de bilder du ville. Är de du tog väldigt fina. Fräckt att se bilden i spegeln. Håller med att det är väldigt många Goa minnen i sina barns saker. Ha de bra! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Se där! Det blev ju jättefina bilder ändå. Fast jag känner väldigt väl igen känslan av att ha en idé som inte går att förverkliga ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Så mysigt det ser ut på bilderna! Lugn och ro känns det som.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. härliga bilder... visst är det härligt när det mörknar så man kan tända massor av ljus!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina