Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 5 maj 2013

Trädgårdens tid är här.

Hej kära du!
En hel vecka har lagts till handlingarna, jag har inte ens öppnat datorn. Det är nya plantor och lite förändring i trädgården som fått ta plats.
Vi har tagit bort trädäcket och en ny pergola håller på att ta form. Det blir jätte bra och nu väntar vi på mera sol och värme så att de nya växterna kan bo in sig och skapa den där myskänslan.


Vi har en stor gammaldags trädgård med mycket perenner och lökar. Varje år när utesäsongen tar vid blir jag knas på att vi har så mycket insyn.
Vi bor intill en cykelväg.
Jag funderar och funderar, kommer med många ideér om plantering av stora buskar längs staketet, allt medan maken skrattande talar om för mig att så snart buskar och träd slagit ut blir trädgården lummig och ganska så insynsskyddad.
På cykelvägen kommer det kanske fem personen om dagen, men........
Som vanligt, eller i alla fall nästan alltid har han rätt min käraste.
Nu i kväll ser jag att redan börjar det grönskas lite varstans och när björken knoppats kommer den där "insynsväggen" smygande.
Nu ska vi grilla och knyta ihop veckan som gått och förbereda för nästa.

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Här är en till som blir "knas" av att inte ha insynsskyddad trädgård. Har fixat och donat hela dagen med vår trädgård och bättrat på insynsskyddet i en del i alla fall ;)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Nu är det härliga tider,när allt brister ut i underbar grönska, så snart har du nog insynsväggen fixad. Ha en fin fin måndag och kram till dig.

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina