Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 4 oktober 2012

Min underbara tavla


Hej Torsdag!
Hoppas du har det bra. Jag är hes och tok trött så morgondagen och helgen är välkommen. Heshet eller ont i halsen är något som väldigt sällan drabbar mig så jag lider verkligen med er som drabbas. Jag harklar mig och försöker  prata vanligt, men rösten som kommer ur min mun tillhör någon annan :)



På väggen i vårt nymålade vardagsrum hänger denna skönhet. Den är 150 cm lång/bred och gör sig verkligen på väggen som går upp i nock. Tyget Iso Satakieli kommer från Marimekko och jag köpte det redan i våras. Har längtat så efter att få tyget uppspänt på ram och på plats på väggen. Men samtidigt ville jag vänta tills vi var klara med målningen. Nu är jag glad att jag väntade. Rummet är så ljust och tavlan är helt perfekt.


Hur många ansikten ser du?


 Nu väntar lite foto kurs uppdatering och sedan en kopp te med familjen.
I morgon är det storebror som står för fredagsmiddagen. Han har valt att kocka helt själv och vi ska bli bjudna på kycklingspett ala hemkunskap. Vi får inte visa oss i köket, utan är bjudna till bords kl sju.
Innan dess ska jag ha mysig fika med min fina vän Monica. Jag har bakat en brownie kladdkaka som doftar underbart. Livet är bra härligt!

Ha det gott fina du!
Kram Kristina



12 kommentarer:

  1. Åh vilken fin tavla - så mycket fina färger och så mycket fina fomer! Att den är i tyg är ju bara bonus - tar upp ljud så skönt!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var en fin tavla, gilar oxå den mycket!!!

    Jag är oxå hes idag och har varit det i några dagar. Inte alls ont i halsen eller så men kaxar som en kråka och barnen på jobbet tittar lite förvånat på mig. Sedan några år tillbaka så blir jag det ibland när det är så här lite disigt och så ute, speciellt den här årstiden som är på g. Hoppas sannerligen inte att jag ska få ont i halsen.

    Angående ditt förra inlägg...du ska inte alls skämmas. Ni har ju en perfekt uppdelning om saker och ting i er familj. och ...man behöver inte vara bra på allt!PÅ tal om uppdelning...roligt att sonen står för maten. Här lagar barnen ibland men inte så ofta utan vår hjälp eftersom de fortfarande är ganska "små". Båda tycker att det är roligt att få vara med och dottern frågar gärna hur man ska göra. Hon är så himla vetgirig (i allt..hmmm)...hahaha

    Hoppas att du får en fin vecka och att din morgondag blir kanon!
    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  3. Åhh, vilken underbar tavla! Har också funderat på ett tyg som tavla i vårt sovrum. Ska kika in hos Marimekko o se vad som finns.

    Det är mysigt att bli bjuden på middag hemmavid ;).

    Varm kram

    SvaraRadera
  4. Vilken fiiin! Och köpebröd funkar ju också, tur att det finns faktiskt :) Hoppas du får en underbar helg!

    SvaraRadera
  5. Vilken vacker tavla! Gillar.

    Du, den där kladdkakan lät ju inte helt fel.
    Önskar dig en trevlig fredag!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Den var jättefin, jag ser två ansikten! Vet du vad!, jag köpte tavlan på Mio. Vi har precis hängt upp den. Ska fota imorgon.

    Ha en mysig kväll,

    SvaraRadera
  7. Den var jättefin, jag ser två ansikten! Vet du vad!, jag köpte tavlan på Mio. Vi har precis hängt upp den. Ska fota imorgon.

    Ha en mysig kväll,

    SvaraRadera
  8. Tyget är ju urläckert och passar utmärkt till en tavla. Snyggt som attan. Krya på dig och ha en härlig lördag.
    kram

    SvaraRadera
  9. Helt rätt att låta barnen laga mat :-)

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  10. Så fin tavla!
    Jag fick samma fråga häromdagen angående elavtal och jag hoppas att jag svarade rätt för jag har ingen aning jag heller. Vet att vi har något slags avtal, men om det är fast pris eller rörligt... Slapp i alla fall höra elkillens prat efter mitt svar!;)
    Kram

    SvaraRadera
  11. wow, så snyggt!!!
    Gillar verkligen mönstret!

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  12. Jättefint! Jag har det där tyget hemma, köpte det för 6 år sedan och har FORTFARANDE inte fått upp det på väggen, galet!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina