Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 3 september 2012

Löddeköpinge plantskola

                                                  Ännu är det inte försent.....


Hittade dessa bilderna när jag gick igenom sommarens alster. En dag i juli besökte Maria och jag denna fina plantskola i Löddeköpinge / Skåne. Har du inte varit där och har vägarna förbi, så ge dig själv en stunds njutning bland växter och trädgårdsinredning.
Hur coolt är det inte att ha en gammal dörr lutad mot ett träd eller nåt.Jag som älskar murgröna fastnade för detta arrangemanget. Vatten i trädgården är något jag vill slå ett slag för, det är så mysigt att sitta och titta på småfåglarna när de badar.


Ännu mera murgröna, här tillsammans med en gammal stol. Jag har en gammal stol i min trädgård som jag klätt med mossa. Kanske denna variant kunde stå bredvid.Buddan, hum, ännu har jag inte lyckats vänja mig vid henne men vem vet, däremot gillar jag hyllornas konstruktion och tog bilden mest för att kunna visa maken.I Lördags sa vi formellt tack och adjö till sommaren då vi gick in i den första höst månaden, men i dag skiner solen och det är riktigt varmt. I ugnen puttrar en lasagne och det blir nog middag i bersån.
Ha det bäst fina du!
Krameli kram :)

1 kommentar:

  1. Bästa och mest inspirerande plantskolan om du frågar mig:) Middag i bersån låter mysigt värre.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina