Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 3 augusti 2012

Så var det dags att

stänga alla fönster, städa ut sommaren och ladda inför hösten.
Riktigt så illa är det väl inte, men våra veckor i stugan är slut och vi har kört hemåt.


Visst är det väl konstigt, man packa sina väskor och åker till sitt sommarparadis. Packar upp och njuter av att vara borta, fast hemma. Dagarna går in i varandra. Man umgås utan stress, man äter gott och tar dagen som den kommer. Badar, plockar svamp och bär. Fikar, läser och fikar igen :)


Men så plötsligt är semestern slut och det är dags att åka hem. Man packar sina väskor igen, städar och suckar tungt. Vill inte åka, vill inte lämna dagarna som går in i varandra, vill inte lämna lugnet och skogen, vattnet och de sköna morgon promenaderna.
Men någonstans på vägen vänder det och suckarna byts ut mot längtan efter hemma. Riktiga hemma, ni vet den egna sängen, fix i mysiga köket, kvällen i goa fåtöljen, trädgården, vännerna och vardagen med alla måsten.

Borta bra fast hemma bäst!

3 kommentarer:

 1. Ja, det är så sant. Trots allt vackert, härligt och trivsamt som man är med om så finns ändå en längtan till "hemma". Eftersom du har två "hemma" har du ju alltid något underbart att längta till!!.....nåt underbart i söder och nåt annat underbart i norr!

  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt Veronica. Dessutom har jag nästan två veckors semester kvar här hemma. Vårt sommarhus ligger i Dalsland så visst är det en bit att köra. Det tar fyra timmar om trafiken flyter på. Helt ok men för långt att bara åka upp till över en helg. Minst en extra dag behövs.
   Ha det bra fining.

   Radera
 2. Japp, så är det, borta bra men hemma allra allra bäst :-)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina