Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 13 juli 2012

Vårt Paradis / härligt sagt ur barnamun

Halloj! Hoppas allt är bra med dig. Jag har semester, fattar det knappt här i min ensamhet men så är det. Slutade efter fem, cyklade hem, drog på jogging skorna och tog en power walk på en timme. Det doftade grillat överallt och jag blev så sugen att jag var nära att dra fram grillen. I stället blev det god kycklingsallad med ett stort glas citron vatten. Nyttigt värre, måste nog poppa mig en stor skål popcorn.


Kanske ser det ut så här utanför mitt paradis i morgon kväll. Vädret är väl si och så men familjen finns på plats, skogen är full av kantisar och jag har väskan full av gos, böcker och bakrecept. Fröken fräken skriver så fint om uthus och gamla prylar. Jag känner hur kreativiteten i mig kryper fram när jag är i stugan. Jag har just det uthuset hon pratar om. Vill du veta mera om vårt paradis och läsa min ego tankar om det bästa stället i världen klickar du här. Hjälp, från början var det långt i från den idyllen det är i dag. Visst kan det uppfattas som skryt men det är helt klart den bästa av platser. Ha en underbar fredag! Förresten, måste berätta När vi åt lunch i dag sa en av "mina" fem åringar så här. Du, J säger att dom som spelar fotboll och bor i Spanien heter Spanjorer. Är det så? Ja det är helt rätt svara jag, alla som bor i Spanien kallas för spanjorer. De som bor i Tyskland kallas tyskar och de som bor och spelar fotboll i Holland kallas holländare. Vad tror ni de som bor i Sverige kallas? Efter en stunds funderingar får jag mitt svar....... människor. Visst är barn bara såå underbara :)

3 kommentarer:

 1. :-) Barnen är så fina, och slår huvudet på spiken så ofta! Vill gärna se ditt smultronställe du länkade till men kom inte dit genom länken. Kan du länka igen tror du? Kram! Ulrika

  SvaraRadera
 2. Men så härligt med semester, för det är det ju :-)

  Själv har jag separationsångest. Har tillbringat fem veckor med min 7 åring nu och på måndag är det dags för mig att börja jobba. Då får vi lite tid tillsammans han och jag. Det känns himla trist.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt inlägg och ställe! :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina