Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 17 juli 2012

Sol, svamp och cykel runda

Hej! Nu väntar sängen och ett par kapitel i min bok, men först ett par rader till dig. I dag har vi gått en lång härlig svamp runda, plockat massor av kantareller. Solen har varit vårt sällskap hela dagen, jag har klippt gräset och tvätta min cykel. Tyvärr började det blåsa nu i kväll så middagen fick serveras inomhus. Nu har vi avslutat ett parti gin rummie som maken gick segrande ut. Attans! jag brukar klå honom men sorry. Det är roligt att spela kort. I kväll var vi sex stycken och nu kan även lillebror vara med helt själv.

Min mormors cykel har tappat färgen nästan överallt men jag trampar på lika bra ändå. Mörkt vinröd var hon från början, sadeln är en ljus brun skinnsadel och paket hållaren , vilken gigant :)




Hittade en liten detalj som jag bara måste visa. Mormors namn och adress finns in graverat precis under styret. Häftigt!

See you!

2 kommentarer:

  1. Det låter som att du har underbara dagar. Vilken fin detaljbild på cykeln! På tal om bilder. Jag har fått en frågamom när nästa fotoutmaningen kommer. Vad säger du? Denna eller nästa vecka? Har skickat sms till dig men misstänker att de inte kommit fram.
    Sköt om dig och lycka till med nästa parti kort:)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Vad fint namnet!!! Jag älskar gamla cyklar, de är mycket snyggare än nya!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina