Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 4 juli 2012

Mys i sommar Sverige!

Godmorgon! Jag har sovit sååå gott och väldigt länge. Det är något visst att få ligga kvar när ens bättre hälft masar sig upp till jobb och allvar. Ipren och massor av sömn är en fin kombo

I morse blandade jag ihop en scones smet på vad kylen hade att erbjuda. Hallonfil..hum det blev succé. Det måste ni bara testa. Att sedan få sitta och äta gott vid köksbordet med en ny inredningstidning och en god kopp kaffe där till mmmmmmm.

Pimpad med blåbärssylt och stark prästost.

Kära svägerskan och brors dottern kom på eftermiddags besök. Det blev glass i stora lass, vattenkrig och bus blandat med bebis prat då bebis nummer två kommer snart, väldigt snart.


visst är hon bara sååå söt

Lillebror är stora idolen och gör allt vad lillkusinen ber om. Hua mig vad kallt.
Jag har för övrigt packat inför stundande semester. Först ett par dagar i Götelaborg och storebrors cup,  sedan drar de mina vidare till stugan medan jag drar hemåt och jobbar lite till.

Dagens reflektion är att vila, vanlig hederlig vila är underskattad. Jag mår så mycket bättre när jag varvar ner, tar det lugnt och vilar, hjärnan och kroppen behöver åter hämtning.... jag vet det så väl men......

Nu tittar jag på Tinas mat. Vilka bilder, vilka vyer, vilka fina tallrikar och bringare. Det är detaljerna som gör helheten.

See you!


1 kommentar:

  1. Inlägget andas avkoppling och ett liv i en perfekt takt. Härligt!

    Vila, är något många av oss torde bli bättre på. Oj så många vi är som är urdåliga på det.

    Göteborg, jag älskar att åka dit. Åh vad trevligt!

    Ha det bäst

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina