Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 12 maj 2012

Seperationsångest

Hej mina vänner! Lördag, visst är det väl underbart.Trots en härlig lördag har jag en klump i magen. I morgon åker en förväntansfull lillebror med sin farmor och farfar till Turkiet. Alla barnbarnen har fått åka på egen semester med dem och nu är det mitt lilla barns tur. Visst, han är stor och duktig. Visst, kommer det att gå bra. Visst, kommer han att ha det toppen kul. Visst, kommer han att bli ompysslad och gosad med men........... mitt mamma hjärta värker. Efter en dag full av SM finaler i handboll, laserdome spel och en underbar lunch på Vapiano med maken, kryper vi nu upp i soffan med ett gäng räkor, goda ostar, surdegsbröd och grönsaker. Tänkte sällskapa med Mikael Persbrandt som Hamilton och tokladda mina batterier med lillebrors gos. Ha en härlig lördag Kramis Kristina

1 kommentar:

  1. En moders lott i livet att drabbas av separationsångest. Det är läskigt att plötsligt inte ha kontroll. Du vet att jag vet vad du könner :-)

    Men vis av erfarenhet kommer detta att bli så bra. Vilka farföräldrar som tar sig an sina barnbarn och tar dem med utomlands. Oj så bra av dem. Barn som får knyta an andra vuxna människor har det bra.

    Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina