Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 15 maj 2012

Fotoutmaning och lite funderingar

Halloj!
Så var det dags igen för ett nytt ämne i vår fotoutmaning.
NÄRA.......
Tolka det precis som du vill, publicera på söndag och lämna en kommentar här hos mig eller hos Maria. Klicka på kameran till höger om du vill veta mera.
Jag vill väldigt gärna att du är med.

Kristihimmelfärdshelgen förra året.

Mitten av maj och fortfarande kallt och ruggit. Visst solen skiner, vår jackan är på likaså solisarna men värmen var är den.
I morgon drar vi iväg till stugan, förra året hade vi kanon väder. Barnen badade och jag hade bara linne. Nu packar vi ner tjocktröjor och flera par strumpor.
Med i packningen finns också min kamera, nya fototidningen och bla en ny bok om yoga. Även om jag inte är fullt så flitig som i början så har jag verkligen fastnat för denna typ av träning.

Kvällen innan vi drar i väg har jag alltid några måsten som måste bli gjorda. Knasigt men jag vet att det finns många som jag. Jag vill ha det undanplockat överallt, kylen ska vara tömd och sängkläderna utbytta. Såklart är detta inte livsviktigt, men det är en underbar känsla att komma hem till ett nystädat hem. Jag förstår mig inte på dem som bara lämna hemmet och drar i väg. Barnen är drillade och städar snällt sina rum lite extra. Antagligen virrar de på huvudet för sig själv och tänker att " mamma är tokig" men förhoppningsvis för det med sig att de också vill ha fint omkring sig som vuxna.

Jag har pratat med min fina lilla kille i kväll. Han har det så bra. Varmt och soligt väder, god mat och häftiga vatten rutchkanor. Han har hittat två kompisar och pratade på som bara den. Det är härligt att höra att han har det bra, inte bara få det sagt till mig via maken. Jag kunde se honom framför mig där han satt vid pool kanten med en fanta i handen. Han är saknad här hemma. Det är så tyst och konstigt. Men ack så nyttigt för lilla mamma.

Nu ska jag ta med mig Gunnel Carlssons nya trädgårdsbok och hoppa i säng.
Kram

5 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en härlig långhelg i stugan och klart att jag är med och fotar Nära!

  // Sandra

  SvaraRadera
 2. Ha det riktigt härligt vid stugan. Inte kommer ni väl att bada :-)

  Ha det bäst du fina bloggvän

  SvaraRadera
 3. Åh, Gunnel Carlsson! Jag tycker hon ger trädgårdsglädje ett ansikte. Du får gärna tala om vad du tycker om boken!! Kram.

  SvaraRadera
 4. Jag är med och tolkar Nära i bild! :)

  SvaraRadera
 5. Nu är mitt bidrag klart! :)
  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina