Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 27 april 2012

Underbara tyger

Fredagskväll, finns det något bättre?
Godkväll fina du. Sitter i favvofåtöljen med datorn i knät. Klockan närmar sig tio då veckans bästa program drar igång. The good wife på 7:an. Vi slappar med en kopp kaffe och njuter av en stundande helg.



Direkt efter jobb åkte jag till den stora fina tygaffären. Jag hade planer på tyg till nya kuddar i vardagsrummet, inga jag kunde förklara, inte ens för mig själv men jag hittade det jag sökte och det kommer att bli så bra. Jag älskar tyger, de står för så mycket och speglar ofta både personligheter och humör. Tyget på tavlan i köket är så fint. Jag läste någonstans att man ska ha mycket grönt i sitt hem då det utstrålar harmoni och lugn.
Hum....detta är allt jag har att erbjuda vad gäller grönt.




Tygerna som ligger fint vikna i tygpåsen från dagens inköp går definitivt inte i grönt utan i olika lila nyanser med visst inslag av orange.
Väldigt vågat för att vara Kristina.

 Tjingeling!

5 kommentarer:

  1. God morgon kära du!
    Vilket vackert tyg, det tilltalade mig direkt. Väldigt snyggt att göra en tavla av!!!Jag har oxå en tanke om att göra en tavla men har inte hittat det rätta tyget ännu. Besöker kontinuerligt tygaffärer här i stan men kommer alltid hem utan det "rätta".

    The good wife..ett toppenprogram!
    Blir alltid lika ledsen när avsnittet är slut.

    Du, det var allt en riktig utmaning du gav oss den här gången i fotoutmaningen. Jag har gått omkring och spånat och tittat på allt möjligt.

    Tack för dina fina kommentarer hos mig, du är så gullig!

    Trevlig lördag!
    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  2. Jag har alltid gillat grönt, men nu finns det inte mycket av den färgen längre när jag ser mig omkring här hemma. Det vita har fått ta över men det är ju bara en tidsfråga sen tror jag att man längtar efter mer färg igen.
    Din tygtavla är vårig och fin och har en anings anknytning till era vänner i trädgården. Och jag håller med om att tyger är inspirerande och kul och lätt att byta ut när man behöver en förändring. För det behöver man ju då & då!!!
    "Aldrig nöjd syndromet" you know!

    Ha sköna lediga dagar. Kram Monica

    SvaraRadera
  3. Så fin tavlan blev, härlig och glad.Kram Ingrid

    SvaraRadera
  4. Ja, jisses, inte kan man annat än att älska tyger. Jag har ett helt skåp fullt, men det finns alltid plats för mer! Vad fin tygtavlan blev.

    Och tack för vattenskadepepp!

    SvaraRadera
  5. Åååhh, ett tyg i precis som smak!
    Jag älskar grönt och förr hade jag mycket grönt med det har fått gett vika för mer neutrala toner i vitt och beige. Accenter finns i grönt men inte alls så mycket som förr.
    Vilken tygaffär brukar du handla i?
    Ha en skön lördag.
    Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina