Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 25 april 2012

Jag vann!!!!!

Onsdagskvällen börjar gå mot sitt slut och jag är faktiskt helt slut. Det har regnat konstant hela dagen och visst behövs det regn, men....... på natten tack :)
 Dagen har flutit på som en berg och dal bana. Ömsom ris ömsom ros. Somnade om en liten stund i morse och eftersom jag började kl. sju blev det bråttom. Jag hann men min vanliga mys morgon har saknats hela dagen. Jobbdiskussioner utan lösningar, skräpplockar dag i ösregn, underbar fika hos fina Susanne, power walk i fel skor, huvudvärk, besök av min goa far och så slutligen vinst av opera biljetter.


För en vecka sedan var jag med i en tävling på Malmö operas hemsida. Man tävlade om biljetter och en middag för två.
Jag har inte tur i spel. Tar aldrig en vinst lott, har aldrig vunnit på lotto, skrapar endast fram 25 krs vinst på triss bla bla.
Samma kväll som jag svarat på frågorna i tävlingen frågade jag maken om han ville gå med mig på opera. Det ville han. Beställ du biljetter jag har hört att den ska vara bra. Jag svarade då kaxigt att jag skulle vinna dem.

I dag fanns ett mail från Malmö opera i min inkorg.  Jag blev helt skakis.
Grattis du har vunnit två biljetter till Carmen Jag är så glad :)

Mina killar har helt fastnat i fotbolls träsket och sitter klistrade framför tv:n så jag tror jag fortsätter med att titta in hos er.

Ha en go kväll, snart är det fredag!

4 kommentarer:

 1. Iiiihh vad roligt, grattis till den superfina vinsten! Jag jobbar igen och vardagen är tillbaka med full kraft, så jag är otroligt trött på kvällarna. Men jag är feberfri nu iallafall.

  Kram på dig bästa du

  SvaraRadera
 2. Grattis, vad roligt!

  Jag har aldrig varit på opera, men ska väl någon gång.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, grattis, grattis! Att vinna tävlingar ger värsta ruset. Fortsätt tävla! Det är så roligt även om man bara vinner då och då. Tänk vilket härligt äventyr ni har framför er nu. Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej! Grattis! Jag såg Carmen påstockholmsoperan i våras,den moderna versionen. Den var jättebra och tiden flög iväg. Brukar oftast se baletter. Ha så mysigt!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina