Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 19 mars 2012

Måndag med solsken i blick.

Måndag, veckans första dag och min kortaste arbetsdag. Jag slutar redan 12.15. Jag försöker vara rädd om min måndags eftermiddag och ta hand om mig själv. Det blir oftast en lång promenad med hundis, en härlig stund i soffan med en bok, som ofta slutar med en power nap :) Ibland blir det en fika på stan med en vän eller en shopping runda. I dag har jag njutit av solen i trädgården, planterat lite blommor och druckit te i solen. Mmmmmmm härligt.


Äntligen är alla målarpytsar, färgpenslar, täckplast och div verktyg undanstoppat i förrådet. Det är så skönt att inte längre leva med renoveringen hängande över oss. Vi är i hamn. Jag skulle visa lite bilder på golvet men det är inte lätt att fotografera dem så att det blir en rättvis verklighet. De ser mycket mer blanka ut på bild än vad de är. Vi är så nöjda men ännu har vi inte riktigt vant oss vid att allt är så ljust. Vi hade furu lister och furu tak tidigare men även det är vitt. Nu  återstår bara lite nya tavlor och någon  matta.


Vardagsrummet

Matplatsen

Den mest rättvisa bilden på golvet :)


Köket

Köket mot matplatsen. Även denna bilden ger ett rättvist ljus på golvet.
 

Inga vanliga inredningsbilder kanske, men det var ju golvet som var i fokus. Vi har golvvärme överallt och det är varken hårt eller kallt att gå på. Jag som var väldigt svårövertalad är glad och nöjd. Nu ska jag kika runt lite hos er. Helgen bara for i väg, datorn öppnades inte ens. Det var handbollsmatcher, trädgårdsfix, mys med barnen, god mat och nattgäster som var prio ett. Se you!

6 kommentarer:

 1. Så bra det blev. Så fräscht och så snyggt. Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Så fräscht och fint säger jag också. Det är så kul med nytt!!!
  Är du vaken kl. nio ikväll så missa inte Hustoppen. Vet inte vilken kanal men det är ett program i din smak skulle jag tro.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ert golv blev så snyggt! Hade det inte varit för att min make väldigt ihärdigt påminner mig om att vårt hus bara är tre år gammalt skulle jag kunna tänka mig att byta parketten här hemma mot något liknande ert.

  Kommer att sakna dig också i morgon men självklart antar jag din utmaning. Hoppas att jag är hemma medan det fortfarande är ljust nog att fotografera en liten inredningsdetalj. Du kan tro att jag fick kämpa med skrivbordslaman för att kunna fota den gula fjädern;)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Golvet ser jättefint ut och erat hem likaså.

  Så bra att du har dina måndagseftermiddagar bara för dig. Önskar att jag också kunde ge mig själv en sådan stund. Tänker att min tid kommer...

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Åh, så snyggt det blev! Det ser ljust och glatt ut och passar så fint tillsammans. Indiska-fåglarna som hänger på ett snöre har dottern också i sitt rum. Alla brukar plinga lite i dem då vi går förbi. :) Grattis till att vara färdiga med renoveringen! Det är så otroligt skönt. Kram!

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Underbart med egentid så där på veckans första dag!Det hade jag verkligen oxå velat ha. Läser att du njuter och har det härligt.Ett tips; plocka aldrig bort den dagen!!!

  Vad snyggt du har det hemma hos dig....gillar golvet, det är jättefint!

  Hoppas att du haft en bra dag
  Tills vi hörs igen...ha det så gott!

  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina